Sunday funday!

Mellan tvätt, städ och rensning i tvättstugan varvar jag just nu ner med underhållning i form av Magnus Ugglas bok. Riktig rolig och flera gånger skrattar jag högt. Tänkte gjort ordning den plats som ska bli skötbord men det visade sig att skötbädden jag köpte på Ikea var för lång så det var bara att beställa en annan från nätet. Hyllorna kom i alla fall upp och har börjat fyllas med blöjor, våtservetter och andra bra och ha grejer vid skötplatsen.

Ända sedan förra helgen har vi varit igång med olika aktiviteter. Det började med en helg på Orust tillsammans med ett par kompisar. Vi hade hur kul som helst, på lördagen gjorde vi en utflykt till käringön och på kvällarna satt vi och spelade sällskapsspel tills sent in på småtimmarna.

Ute på käringön köpte jag ett fint sätt med vågor på till bebis och precis innan vi åkte fick jag hem en jacka med matchande body från kappahls newbie linje och jag är helt kär. Önskar att bebis förblir liten och kan använda den jämt 😍

I torsdags hade jag Babyshower hemma och blev överraskad med presenter och olika lekar! Fick även massa bra tips från vänner som redan har barn. Tusen tack alla underbara vänner för uppvaktningen! ❤️💋 jag kunde verkligen inte haft en bättre kväll!

I fredags gick vi på digiloo med min pappa, Helena och mina syskon. Det regnade i stort sett hela kvällen men vi hade det mysigt ändå. Fick dock köpa mig en regnponcho då regnjackan inte längre räcker att knäppa över magen.

Igår var vi på Liseberg med Linus familj. Linus åkte en hel del karuseller medan vi andra gick och spelade spel. Tillsammans spelade vi femkampen och jag slutade på andra plats. Linus vann en stor kexchoklad och jag en mjukdjurselefant till bebis. Helt klart nöjda med dagen!