Midsommardagen!

Skönt det känns att vara ledig tre dagar i sträck! Och när midsommarafton blev lugn för min del känns det ännu bättre! Vi gick ca 5 timmar på Ullared och fick köpt det mesta till bebis ankomst och även en del till hemmet. Köpte bland annat en ny matta till vardagsrummet som är mer lättstädad och förhoppningsvis fastnar det inte så mycket katthår på den. Älskar min katt så det gör ont men hon fäller något otroligt!
På kvällen gick vi över till några från innebandyn och grillade och hade roligt. Barna fick klä midsommarstången och dansa runt den under kvällen. Idag träffades några av oss och åt pizza och sen passade vi på att ta ett dopp i Therese och Fredriks pool. Skönt tycker jag som är så varm nu när jag är gravid, men nu ska jag nog hålla mig sval resten av kvällen.

Några av gårdagens fynd från Ullared, saknas på bild gör mattan och babygymmet plus en del av sambons grejer till garaget. Det var ganska lugnt på Ullared och blev inte alls lika jobbigt att gå där som jag hade räknat med. Körde i och för sig med stödstrumpor och tror att det kan ha hjälpt en hel del.

För första gången sen jag var liten hade jag en midsommarkrans igår. Den är gjord av floristen Alexandra som har sin butik här i Vinninga.

Det börjar bli tungt med magen nu och då är det ändå cirka 3 månader kvar till bf. Den lille krabaten växer så det knakar och ibland känns det som om hela magen blir ommöblerad.