Bloggfri helg!

Hade en ledig helg från bloggen och grejade istället hemma. I lördags städade jag och klippte gräset, sen åt jag och sambon grillat till middag. Vi började prata om att köpa ett loungeset till baksidan där vi kunde kura ihop på sommarkvällar. 
Sagt och gjort! I söndags var vi iväg och inhandlade detta samt satte ihop det, här kommer vi spendera många av både sommardagar och kvällar ❤️ 
Vi firade även mors dag hos sambons mamma och mormor. Min mamma tar vi på nationaldagen och kombinerar det med hennes födelsedag då hon fyller nu den 2:a juni. Min låtsasmamma fick lite uppvaktning på lördagkvällen när de spontant tittade förbi hemma. 
Älsklingen firade även mig med frukost på sängen, en riktig buffé med smörgås, flingor och jordgubbar. Jag fick även en uppsättning sommarkläder som passar gravidmagen bra i sommar. 

Idag gick vi in i vecka 25 (24+0) och nu känns det som magen växer för varje minut. Det sparkas även större delen av dygnet och har man tur kan man se det på utsidan 👶🏼💕 lilla pyret, att man kan längta så mycket efter någon/något, det trodde jag inte var möjligt. Fast du får gärna vänta till september innan du tittar ut ❤️