50 dagar!

50 dagar till bf idag!
Jag hade fikat på jobbet denna veckan och bjöd på frusen cheesecake i värmen. Jätteenkelt att göra när man behöver mycket och gott att svalka sig med. Blev dock en hel springform kvar så passade på att bjuda familjen på fika, passade jättebra eftersom farmor och farfar är på besök den här helgen.

Den där lilla babykulan växer och börjar bli riktigt stor. Den hade växt mycket sen senaste barnmorskebesöket och sjunker inte längre ihop när jag lägger mig ner. Nu börjar barnmorskebesöken att tätna och nästa är redan om två veckor igen. Vi passade på att boka in besök för resten av graviditeten och eftervårdsbesök i december.

Vi flyttade in den första möbeln i bebis framtida rum idag och jag lade in babynestet med en filt och skallra ovanpå. I byrån förvarar jag alla bebis kläder och även en del leksaker som jag har köpt på mig, mestadels skallror men även lite att hänga på t ex vagnen eller babyskyddet.

Jag och älsklingen var i Stockholm igår och besökte bland annat Mall of Scandinavia. På disney store passade jag på att köpa en skallra med Musse pigg. Det kom även med tofflor och vantar till bebis hem och lite toppar till mig. Innan vi åkte hem mötte vi upp ett par vänner som också var i Stockholm och åt tillsammans på flippin burgers. Sen åkte vi hem och gick direkt över till en kompis som fyllt år och stannade ett par timmar hos dem.